Funktioner
Drop Down Menu
   

LCD manöverpanel

Interaktiv användarvänlig, central kontrollpanel. 4,2” LCD pekskärm som kan förses med egen logo. Kopplas till dator via USB, Bluetooth och IFRS för överföring av information. Automatiska natt- och daginställningar med timer för att spara energi. Samtliga parametrar i maskinen kan programmeras.

 
 

Front med valfri färg

Reglerbart ljus (färg/intensitet) med LED(RGB). Skräddarsydd logotyp som tillval.

 
 
 

DOSAMAT - Automatisk dosering

Exklusiv patenterad teknologi för att automatiskt känna igen ett filterhandtag och därmed automatiskt välja rätt vattenmängd. 6 olika mängdinställningar finns.

 
 
 

EASYLOCK PORTAFILTER

Självstängande grupper. Gruppen låses hydrauliskt för en tät tillslutning utan behov av stor kraft.

 
 
 

ENERGY GRIP

Ergonomiskt filterhandtag med 6° lutning, tillverkad i specialgummi som tar upp stötar och vibrationer.

 
 
 

THERMALINK NETWORK

Separata värmepannor. Flera värmepannor med hög kapacitet och intelligent hantering av eleffekten samt PID termokontroller för bättre temperaturstabilitet, precision och flexibilitet. PID-termostat i alla pannor.

 
 
 

STEAM GLIDE LEVER med STEAMAIR system

En högprecisions keramisk ångspak, steglös justering horisontellt. Exklusivt STEAMAIR system som automatiskt ångar mjölken med temperaturkontroll som en riktig Barista. Varmvattenuttag med justerbart vattenflöde.

 

 

Nyhet - VIPER SYSTEM

Tillval. Tryckstyrd infusion i kaffegrupp/panna. Variable reglering av infunsionstryck och extraktion. Systemet gör det möjligt för användare att programmera tryck justeringar under hela infusionen processen. Eftersom systemet är helt datorstyrd, är repeterbarhet inte ett problem. Man ställer enkelt in trycknivåer med vårt intuitivt användargränssnitt på manöverpanelen.

 

 
 

 
Sidan uppdaterades: 22 Februari 2019
ALRp AGENTUR AB. Adress: Rimfrostgatan 2B, 212 23 MALMÖ.
Telefon: 040-321730. E-mail: infoalrp.se